Zo komt de iPhone 13 eruit te zien

Het is bijna september en voor ons iPhoneliefhebbers staat er wat moois op de planning. Aankomende maand komt er namelijk een nieuwe telefoon uit. De verwachting is namelijk dat de release van de iPhone 13 ergens tussen de 7 en 14 september zal zijn. Ondanks dat dit nog enkele weken duurt, is er al wel veel informatie gelekt. In dit artikel geven we informatie over hoe de nieuwste telefoon van Apple eruit komt te zien. 

Welke modellen komen er op de markt en wat zijn de gelijkenissen met de iPhone 12?

Dit jaar komen er net zo veel modellen op de markt als bij de iPhone 12. Het gaat om de iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 pro en de iPhone 13 pro max. Naar verwachting zullen er zeel veel gelijkenissen zijn met de iPhone 12. Zo gaat het design van de verschillende toestellen er zo goed als hetzelfde uitzien. De afmetingen zijn hetzelfde en ook de grootte van het scherm is niet veranderd. 

Wat zijn de verschillen met de IPhone 12

De iPhone 3 is uiteraard niet precies hetzelfde als de iPhone 12. Er zijn ook dit jaar weer erg veel veranderingen. Een van de belangrijkste veranderingen betreft toch het scherm. Inplaats van het 60Hz scherm van de iPhone 12, beschikt de iPhone 13 over een 120Hz scherm. Ook gaat er gebruik gemaakt worden van een andere chip. Zo beschikt de iPhone 13 over een A15 chip. Wat hier precies de voordelen van zijn ten opzichte van de huidige chip, is nog niet helemaal duidelijk. Een andere verandering is dat ook Apple nu het eerste toestel op de markt gaat brengen met 1TB aan geheugen. 

Zorg ervoor dat jij je nieuwe telefoon goed beschermd

Als jd van plan bent om de iPhone 13 te te kopen, dan is het zeer belangrijk dat je zorgt voor de juiste bescherming. Een valaprtij kan namelijk voor honderden euro's aan schade zorgen. Dit wil je uiteraard voorkomen en een goed hoesje draagt hier aan bij. Een iPhone 13 mini hoesje kan je op verschillende plekken kopen. Echter, in het begin kun je vooral via het internet leuke hoesjes vinden. Pas later kun je een groot assortiment aan hoesjes ook kopen op de markt en in de winkels. Let er wel op dat je een hoesje van een betrouwbare kwaliteit aanschaft. Het laatste waar je op zit te wachten is dat je telefoon ondanks dat je een hoesje gebruikt, alsnog kapot valt. Verdiep je daarom in de mogelijkheden en maak een goed doordachte keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *