tweed hand laptop

Wees je eigen Samsung wasmachine programmeur

Zoek je een Samsung wasmachine aanbieding maar twijfel je nog over al die keuzes? Ben je dol op technische snufjes en word je erg gelukkig van apparaten met allerlei innovatieve termen? Of duizelt het je juist bij al die technische termen. Voor de liefhebber, eerst een greep uit de kenmerken van Samsung wasmachines: Add Wash, Al Control, Autodose, EcoBubble en QuickDrive. Al deze technieken van de Samsung wasmachine zijn er voor gemaakt om bij te dragen aan meer gebruikersgemak, duurzaamheid en tijdsbesparing.

Alcontrol is er speciaal voor control freaks die het liefst alles zelf programmeren. Ook als je niets van techniek snapt, helpt deze slimme functie je daar wel bij. Al Control onthoudt namelijk precies wat voor was je hebt gedaan. Zo kun je eigen voorkeurs programma’s maken. En programmeer je in feite zelf de was! Ook zonder technische kennis.

Geen omkijken meer naar bij de Samsung wasmachine

Veel kenmerken van de Samsung wasmachine spreken al voor zich. Zo kun je bij Addwash op ieder moment de was onderbreken om die ene sok, die nog onder het bed lag, er snel aan toe te voegen. Deur openen, sok er in, verder wassen. Geen gedoe met eerst heel lang de uit knop indrukken.

Ook bij Autodose snap je gauw waar dat voor werkt: automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter. Je hoeft slechts 1 keer per maand de dispenser bij te vullen: verder heb je je er geen omkijken naar.

Samsung wasmachine: geen gedoe met handwasjes

Met de keus voor een Samsung wasmachine kies je ook voor behoud van textiel. Door de speciale Eco Bubble techniek zet wasmiddel zet zich om in bubbels, die doordringen in de diepste vezels van je broek, shirt, blouse. Geen gedoe meer met al die handwasjes dus.

Met QuickDrive, de laatste van het rijtje, doe je dezelfde was in de helft van de tijd. Dit ook nog eens met een vermindering van energieverbruik tot maar liefst 20 procent. Zo´n Samsung wasmachine wil iedereen wel, techneut of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *