iPhone 13 mini hoesje

Een goed telefoonhoesje: ook voor je iPhone 13 mini echt een must!

Tegenwoordig zie je nog maar weinig mensen gebruik maken van een moderne smartphone zonder dat daar een hoesje omheen is bevestigd. De keuze om een dergelijk toestel van een hoesje te voorzien komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Zowel qua aanschaf als op het gebied van reparaties zijn smartphones namelijk nu eenmaal erg kostbaar. Jammer genoeg zijn ze tegelijkertijd ook kwetsbaar. Bij een val op de grond of blootstelling aan water lopen deze apparaten namelijk al snel schade op. Wanneer een toestel is voorzien van een hoesje is de kans op schade evenwel vele malen kleiner. Ben je in het bezit van een mooie, moderne iPhone 13 mini? Ook dan is het zaak om een hoesje aan te schaffen, in dit geval een iPhone 13 mini hoesje. Lees hieronder uit welke soorten hoesjes je dan onder meer kunt kiezen.

iPhone 13 mini hoesje

Uit welke soorten hoesjes kun je zoal kiezen?

Voor een iPhone 13 mini zijn onder meer de volgende hoesjes te verkrijgen:

  • Een back case. Deze beschermt alleen de achterkant van het toestel, en dus niet het scherm.
  • Een book case klem je als het ware om het hele toestel heen. Hiermee bescherm je dan ook zowel de voor- als de achterkant.
  • Een extreme case. Deze biedt nog wat meer bescherming dan de book case.
  • Een flip case. Deze is goed te vergelijken met de book case, maar een flip case klap je verticaal open in plaats van horizontaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *