tweed hand laptop

Dit moet je weten als je een Macbook Pro aanbieding ziet

Hoewel het aanbod aan Macbooks redelijk overzichtelijk is, is het nog best lastig om een goede keuze te maken. Bij het kopen van een laptop komt namelijk veel kijken. Je moet natuurlijk voldoende geld op je rekening hebben staan. De Macbook Pro is een laptop van een merk genaamd Apple. Er wordt gewerkt met een ander systeem en het design van de laptop is over het algemeen veel mooier. Dit maakt de laptop wat duurder dan andere merken. Maar waar moet je nu echt op letten als je een Macbook aanbieding wilt kopen?

Opslagruimte en verwachting van je Macbook aanbieding

Ten eerste is het belangrijk om te letten op voldoende opslagruimte. Gebruik je vooral de cloud of wil je toch bestanden op je laptop hebben staan? Of is een externe harde schijf prima voor jou? Laat je altijd goed informeren over de opslagruimte. Denk er van tevoren ook goed over na welke functies je vooral wilt gebruiken. Zijn dat met name Word of Pages en e-mail? Hoeveel rekenkracht vragen die van je Macbook? Basis specificaties zijn prima in dit geval. Ben je grafisch vormgever? In dat geval zul je meer werkgeheugen en grafische kracht nodig hebben.

Garantie, acties en service

Wist je dat je met AppleCare drie jaar garantie krijgt op alle laptop onderdelen? Denk dan ook aan het toetsenbord, de muis en de harde schijf. De telefonische helpdesk staat ook altijd voor je klaar. De prijzen van Apple worden meestal gelijk gehouden, maar er zijn een paar uitzonderingen. De iDays vinden plaats in de laatste dagen van mei. Ook is er natuurlijk Black Friday. Dit vindt eind november plaats. Het kan je zo honderd euro besparen. De service van de winkel waar je de Macbook koopt, loopt flink uit een. Kijk dus eens rond bij verschillende winkels voor je een laptop aanschaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *