Meer resultaten voor watermeter op afstand uitlezen

watermeter op afstand uitlezen

Geef voor de betreffende S-poort aan dat hier een watermeter op is aangesloten. Voor de pulssensoren die bij HomeWizard besteld zijn, houdt u een C-waarde van 1 aan. Sla de wijzigingen op, u kunt op de EnergyLink pagina nu ook het watergebruik zien!
Voortgang proef elektronisch afleesbare watermeters Oasen.nl.
Meterstanden in de toekomst op afstand uitleesbaar? Oasen.nl.
Itron pulsgever voor watermeter.
Op die manier weet iungo precies hoeveel water er op welk moment is verbruikt. Vanzelfsprekend wordt het verbruik in fraaie grafieken getoond dag / week / maand / jaar. Let op: Niet alle watermeters hebben de mogelijkheid om een pulsgever te plaatsen. De benodigde pulsgever kan per merk kan en type watermeter verschillen.
Watermeter.
Kamstrup levert oplossingen in alle soorten en maten. Van individuele meters en systemen voor uitlezen op afstand, tot volledig geautomatiseerde serviceoplossingen. Hoewel ieder project uniek is, begint het altijd identiek. Bij u, de klant. Ultrasone watermeter, formaat 16, tot 4 m3/h.
Watermeters en slimme watermeters Bekijk direct ons aanbod!
Middels een dynamisch meetprincipe wordt het waterverbruik weergegeven met een roltelwerk of bij een digitale watermeter via een LCD-scherm. Compleet aanbod watermeters / slimme watermeters. Optioneel: watermeter digitaal uitlezen op afstand met onze meetsystemen. Strenge controle op watermeters tijdens productieproces op werking en nauwkeurigheid.
Unieke proef met elektronische uitlezing watermeters Oasen.nl.
Watermeter elektronisch aflezen Modding, Mechanica Elektronica GoT.
Ik weet niet wat jouw hall-sensor voor type is, maar als die een noordpool verwacht, en in je meter zit een zuidpool dan werkt het niet denk ik. Een reedswitch wordt ook nog wel eens gebruikt zoek op Google maar eens op watermeter reedswitch.
Veel gestelde vragen Techem over de radiografische watermeters.
Indien er conventionele watermeters niet op afstand uitleesbare watermeters zich in de woning bevinden, dan is het noodzakelijk dat de aflezer nog wel de woning dient te betreden. In de meeste situaties kan er een radiografische zendmodule op de conventionele watermeter geplaatst worden zodat deze alsnog op afstand uitleesbaar is.

Contacteer ons