Meer resultaten voor watermeter met pulsuitgang

watermeter met pulsuitgang
Honeywell Elster Watermeters.
Als watermeter producent heeft Elster al jaren ervaring in het adviseren van meetsystemen. Voor nagenoeg elke toepassing hebben wij een oplossing. Naast de verschillen in meetprincipes, vleugelrad, volume, ultrasoon, magnetisch inductief, kunnen wij u ook meters leveren in de meest uiteenlopende maten. Van groot tot klein, drooglopers of natlopers, enkel of meerstraals, van koud tot heet, met of zonder puls, horizontaal of verticaal, of een combinatie hiervan.
XSG-20 Watermeter 2-Wire.
XSG-20 Watermeter met pulsuitgang. De mechanische watermeters van het type XSG meten waterverbruik koud water/warm water in residentiële omgevingen. Deze meters zijn alle voorzien van een puls uitgang zodat verbruiken kunnen worden gelogd. Beschikbaar in verschillende afmetingen: DN 15, DN20, DN25DN32, DN40 en DN50.
Watermeter ETK/ETW Puls Watermeters Meters en regelingen Gas water oplossingen voor Infra Producten HSF B.V.
Watermeter ETK Puls Q3-40., G 1" M. Wij zijn HSF. Innovatie als drijfveer. Elke dag weer gaan wij op zoek naar betere en slimmere oplossingen. Daarbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Uitdagingen brengen het beste in ons naar boven. Of het nu over efficiency, veiligheid, besparingen, gemak of het milieu gaat: wij geloven dat het altijd beter en slimmer kan. Daarom blijven wij vernieuwen, voor u, voor uw klanten en gewoon voor onszelf. Gaat u met ons de uitdaging aan?

Water meten met de EnergyLink. Water meten met de EnergyLink. Het watergebruik meten met de EnergyLink. De S1 en S2 poort van de EnergyLink zijn z.g.n. Om hier een watermeter op aan te sluiten, is het belangrijk dat deze is voorzien van een module die als pulsuitgang functioneert.
Water meter met puls uitgang Flukso.
Je zou er wel een elektronische schakeling kunnen tussenbouwen waarbij je aan de ingang de pulsuitgang van je watermeter aansluit en aan 2 uitgangen een opto-coupler. Je dient deze schakeling dan wel nog te voeden met een lage dc spanning, vb een oude gsm lader van Nokia.
Watermeters M met puls Waterpompshop.
Ga met uw muis over de afbeelding om te zoomen. Watermeters M met puls. Beschikbaarheid: In voorraad. Productnaam Specificaties Prijs Aantal. Watermeter M" puls 110: EV. Watermeter M" puls 110: EV. Capaciteit m per uur.: Watermeter M" puls 110: EV.
Watermeters Revaho.
RRL-88 Universele display. De RRL-88 wordt gebruikt voor het op afstand aflezen van pulsen van alle ARAD-watermeters met een pulsuitgang EV. De SF meststofmeter is een literteller voor verdunde meststoffen en chemische oplossingen. De Dishnon KD is een meter voor verdunde meststoffen die een pulssignaal geeft droog contact, EV voor het registreren en aansturen van bemestingssystemen. De Arad Ginon is een watermeter en afsluiter in één.
Watermeter monitoring met magneetsensor Duurzame Energie Domotica GoT.
Met een inductive" sensor" van een eurootje of 8 kan het dus prima, zie reacties van Keptenkurk. Is nog precies jouw type watermeter ook Een TCRT5000 / CNY70 optische sensor gericht op dat spiegeltje heb ik ook wel eens gezien.

Contacteer ons