Zoeken naar flodis watermeter

flodis watermeter
Watermeters Groothandel Wasco.
9300, Bruto per stuk. Itron Watermeter Aquadis Qmax3m3/h met keerklep. artikelnr: 3390120 leveranciersnr: 71950. Product soort: Watermeter. Lengte: 165 mm. Aansluiting: 2 x buitendraad. Dit is een voorraadartikel in ons centraal magazijn. 11100, Bruto per stuk. Itron Watermeter Aquadis Qmax.
Uw watermeter Oasen.nl.
Itron Nederland Producten oplossingen voor water. Itron Nederland.
Flostar S CI Enkelstraals snelheidsmeter, groot meet bereik en bestand tegen piekbelasting. Flodis CI Enkelstraals snelheidsmeter, de robuuste meter met een bewezen standtijd en hoge nauwkeurigheid. Aquadis CI Volumemeter met uitstekende prestaties in lage debieten, de standaard in de markt voor afrekening.
Pulssensor Cyble voor watermeters Itron HomeWizard.
De pulssensor is nodig om de watermeter te verbinden met de EneryLink, zodat deze het watergebruik weer kan geven. Let op: deze pulssensor is alleen geschikt voor onderstaande meters. Controleer altijd bij uw waterbedrijf of deze sensor geschikt is voor uw meter!
Watermeters en waterfilters Overig Rundvee Impex.
Inbouwmaat 190 mm. QN35, 5/4" buitendraad, 25 mm doorlaat. 63, m per uur. Inbouwmaat 260 mm. Flodis watermeter is een één straal schoepenrad watermeter. Deze C klasse watermeter is makkelijk afleesbaar en standaard voorbereid op communicatie met de Cyble impulsgever.
Itron pulsgever voor watermeter.
Itron pulsgever voor watermeter. Krijg inzicht in je waterverbruik. Afbeelding kan afwijken. Itron pulsgever voor watermeter. Om het waterverbruik te meten maakt iungo gebruik van een pulsgever en de breakout box. De pulsgever wordt op de watermeter geplaatst en met de bijbeh.

Installatie: haal het folie van de sensor af en positioneer de PR6 op de watermeter zodat de sensor precies op de wijzerplaat van de watermeter valt. De sensor klikt op zijn plaats. Gebruik de 2 meegeleverde locking pins om de sensor vast te zetten.

Contacteer ons