Meer resultaten voor welke watermeter heb ik nodig

welke watermeter heb ik nodig
Welke typen watermeters zijn er?
Meer informatie vindt u in onze privacy statement. Ja, ik ben akkoord. Nee, liever niet. U maakt gebruik van een verouderde browser. Brabant Water maakt gebruik van de laatste technologie en techniek op het gebied van internet. Dit maakt onze dienstverlening sneller en veiliger. Helaas ondersteunt uw huidige internetbrowser deze technologie niet. Hierdoor kunt u niet optimaal gebruikmaken van onze website. Update uw browser door te klikken op een van de onderstaande knoppen.: Toggle navigation Menu. Inloggen Mijn Brabant Water. Over Brabant Water. Werken bij ons. Lekkende watermeter of condens. Klantenservice Zelf regelen, informatie en snel antwoord op vragen. Zakelijk Maatwerk producten en diensten voor bedrijven. Over drinkwater Informatie over kwaliteit en watergebruik. Toggle navigation Linkermenu. Welke typen watermeters zijn er?
Jaarlijkse meterstand doorgeven.
Met uw jaarlijkse meterstand maken wij uw jaarafrekening. Zo betaalt u altijd het juiste bedrag voor uw water. Hulp nodig bij het doorgeven? Bekijk onze tips. Vraag en antwoord over mijn meterstand. Welke cijfers van de watermeter moet ik invullen?
Capaciteit van de aansluiting Dunea Duin Water.
Welke capaciteit heeft u nodig? Het water dat een pand op piekmomenten nodig heeft, bepaalt wat Dunea 24 uur per dag moet kunnen leveren. Aan deze capaciteitsbehoefte hangt een vastrechttarief. Omvang van de drinkwaterinstallatie, het aantal tappunten, eventuele brandblusvoorzieningen en ligging boven NAP zijn van invloed op de capaciteitsvraag. Ons leidingnet en de watermeter moeten geschikt zijn om bij de watermeter voldoende water en druk te kunnen leveren. Bij Dunea heeft 96% van de klanten een aansluiting die 1500 liter per uur kan doorlaten. 3% heeft een capaciteit nodig van 2500 liter per uur of groter, bedrijven of grote woonhuizen. De resterende 1% zijn bedrijven met een nog grotere capaciteitsbehoefte, tot wel 250.000 liter per uur. Wie bepaalt de capaciteit? Een eigenaar van een pand is ook eigenaar van de drinkwaterinstallatie die erin zit. De installateur/bouwer of eerste eigenaar heeft ooit die capaciteit besteld. Op basis van deze vraag heeft Dunea of een voorloper daarvan de benodigde infra aangelegd. Dunea heeft geen inzicht in de opbouw van de installatie in een pand. Kan ik naar een kleinere aansluiting?
Verwisselen watermeter.
Het is overigens mogelijk dat uw huidige watermeter een grotere capaciteit heeft, te weten 25, m 3 /uur. Bedrijven die een grotere capaciteit nodig hebben, bijvoorbeeld voor brandslanghaspels, kunnen dit bij het maken van de afspraak aangeven. Via het berekeningsprogramma kan worden berekend welke capaciteit nodig is.
Hoe ziet de watermeter er uit? PWN. puurwaterennatuur.
Optie 3: Goudkleurige langwerpige watermeter zonder draaibare kop. Optie 4: Zwarte watermeter met een ronde witte draaibare kop. Weten waar u de watermeter kunt vinden? Bekijk het overzicht. Heeft u hulp nodig bij het doorgeven van de watermeterstand? Bekijk de hulpvideo.
Wat heb ik nodig? iungo.
Pulsgever voor watermeter kijk goed welke je nodig hebt voor jouw watermeter. Aansluitmateriaal zit standaard bijgeleverd. Je wilt je C02 meten van een kamer.: MCO Home CO2 meter. Adapter voor de MCO Home CO2 meter. Aansluitmateriaal zit standaard bijgeleverd. wat is iungo? Wat kan iungo? Onafhankelijk en Abonnementsvrij. Veilig omgaan met data. wat kan iungo? Inzicht in je energieverbruik. Inzicht in je gasverbruik. Laadpaal warmtepomp meten. Zonnepanelen water meten. Wat heb ik nodig?
Typen watermeters Waterbedrijf Vitens.
Type 4: Bolvormige, koperkleurige watermeter. Het meternummer vindt u boven het glaswerk. U geeft alleen de zwarte cijfers op het witte telwerk door. De stand bestaat uit maximaal vier cijfers. Waarschijnlijk ziet uw watermeter eruit als een van deze watermeters.:
Verhuizen: welk waterbedrijf Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Bij een verhuizing moet je de meterstand doorgeven van je oude en nieuwe woning. De watermeter is te vinden in de meterkast, vaak zit hij onderin. De meter is bijna altijd rond. Je hoeft alleen de zwarte cijfers voor de komma te noteren. Maak ook een foto en bewaar deze als bewijs. Een verhuizing doorgeven doe je bij voorkeur online. Hieronder staan alle Nederlandse waterbedrijven met een link naar de verhuispagina. Wij helpen je stap voor stap op weg. Van de ultieme verhuischecklist tot de beste verhuisdoos. Meld je aan voor de online Verhuiscoach en ontvang per mail alle informatie voor je nieuwe huis. Verhuizen: regel je energiecontract. Verhuizen en je energieleverancier. Hoe kies je een nieuwe provider? Artikelen binnen Verhuizen. Verhuizen en je energieleverancier. Verhuizen en je wateraansluiting. Hoe kies je een nieuwe provider? Op kamers: wat moet je regelen? Wifi in je nieuwe huis. Nieuwe woonkamer, nieuwe kijkafstand tv. Welke verzekeringen zijn nodig?

Contacteer ons