Op zoek naar watermeter vervangen verplicht?

watermeter vervangen verplicht
Watermeter vervangen Waterbedrijf Vitens.
U ontvangt hierover een brief met daarin de datum en tijdstip waarop uw watermeter vervangen wordt. Meer informatie over het vervangen van uw watermeter vindt u hier: Veelgestelde vragen over meterverwisseling provincie Utrecht. De monteur zegt dat de meter niet verwisseld kan worden vanwege een defecte hoofdkraan.
Klacht Evides! Vervangen watermeter KLACHT.nl.
De monteur komt netjes op het aangegeven tijdstip, maar komt dan tot de conclusie dat het vervangen van de watermeter een lastige klus is omdat de toegang tot de watermeter beperkt is. De monteur besluit dan een foto naar Evides te sturen met de mededeling meter is ontoegankelijk. Als ik hem erop aanspreek dat het een lastige klus is je moet kleine slagen maken met een steeksleutel, door de beperkte ruimte maar zeker te doen is, vertelt hij mij dat hij maar een beperkte tijd krijgt voor het verwisselen van een watermeter en gaat weg met de mededeling dat ik maar een nieuwe afspraak moet maken. Dus omdat Evides de aannemer uitperst moet ik maar weer zien te regelen dat ik overdag thuis kan zijn. Ondernemen is volgens mij doen en zorgen dat je klanten tevreden zijn, of heb ik het nu mis? Een nieuwe afspraak kan maken die mij uitkomt i.p.v kiezen uit een verplicht venster.
Klacht Vitens! Watermeter vervangen. KLACHT.nl.
Na montage krijg ik een brief van Vitens dat ik, op mijn kosten, een installateur in de arm moet nemen om de aarding te laten controleren. Vitens verplicht mij mijn watermeter te vervangen, dan moeten zij ook controleren of de aarding in orde is en hoef ik zelf geen extra kosten te maken!
Nieuwe watermeter geplaatst door Vitens Kassa.
4085 Antwoorden / 17 Vragen. Ik woon in een appartement bouwjaar 1960, ook is de watermeter van Vitens door een kunststof exemplaar vervangen. Maar is die wel geheel van kunststof, het telwerk en de buitenmantel wel maar de aansluitingen dan weer niet.
De soap die watermeter vervangen heet. Marbel's' Secretaire.
5 februari 2016 Marga. In maart 2015 krijgen we van waterbedrijf Vitens een brief met de melding dat de watermeter vervangen moet worden. Dat is iedere 10 jaar nodig en je bent verplicht hieraan mee te werken. Dat zou je denken.
De soap die watermeter vervangen heet. Marga's' Secretaire.
De soap die watermeter vervangen heet. In maart 2015 krijgen we van waterbedrijf Vitens een brief met de melding dat de watermeter vervangen moet worden. Dat is iedere 10 jaar nodig en je bent verplicht hieraan mee te werken. Dat zou je denken.
Verwisselen watermeter.
Dat zijn we wettelijk verplicht. Een voorkeursafspraak inplannen voor het vervangen van de watermeter kan via internet. Daarover sturen wij u van tevoren een brief. Voor het maken van een afspraak heeft WML wel een aantal gegevens nodig. Afspraak maken voor meterwisseling.
Heel HOOG verbruik na plaatsen Nieuwe Watermeter VITENS Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Bij ons is ook de watermeter ook vervangen in juli 2014 en daarna bleek het waterjaarverbruik ook gestegen. Het verbruik was altijd rond de 30 m3 en steeg ineens naar naar 78 m3 in het jaar van de vervanging. Bij navraag bij de Vitens zou dit binnen de normen vallen.
waternet Kassa.
quotemarcenmoon12 schreef op woensdag 21 jan 2015, 1738de: vraag wij wonen in een oud huurhuis ven een woningbouwvereniging in amsterdam noord nu wil waternet een watermeter plaatsen nu de vraag of ik verplicht ben om dit toe te laten of mag ik ook weigeren.

Contacteer ons