Meer resultaten voor watermeter loopt door

watermeter loopt door
Wat als de watermeter stijgt zonder watergebruik? Bouwinfo.
Alvast bedankt voor uw antwoord. Ik dacht dat het laatste cijfer op de watermeter dl was. Indien dit niet zo is betekent dit inderdaad een erg hoog waterverbruik. Waterput: door scheiding van grond en aankoop van nieuwe buren werd waterput ontdekt op hun gekochte grond dus oorspronkelijk onze tuin.
Aansprakelijkheid kapotte watermeter Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
RE: Aansprakelijkheid kapotte watermeter. door Bob Schurkjens 06 jan 2015 0053.: Mijn watermeter is al stuk sinds 2011. Elk jaar geef ik dezelfde stand door na controle van de meter. Bij het waterbedrijf weten ze dat je watermeter stuk is.
Lekkage of kapotte watermeter? Huis Tuin Maxperience. Maxperience. Maxperience.
kijk goed op de watermeter of het zwarte schijfje ook draait deze meet al hele kleine verliezen als deze wel iets draait gewoon dan de waterleiding afpersen heb je dan geen drukdaling kan het toch aan de meter liggenkans, is klein maar heb het in de 20 jaar wel een keer meegemaakt. avdv 12 Oct 2009. als de lekkage ergens in de muur zit moet de vochtigheid op deze plaats hoger zijn dan op andere plekken in huis. bij caravans worden lekkages opgespoord met een vochtmeter. dit gebeurd door de meter langzaam langs verdachte plekken te schuiven waardoor de lekkage gelocaliseerd kan worden. mogelijk kun je deze meter ergens lenen, informeer eens bij mensen met een caravanof, bij een caravanbedrijf. als je niet weet hoe de waterleiding loopt kan je deze met een leidingzoeker opsporen deze, zijn te koop in elke bouwmarktkies, wel een type dat geschikt is voor kopere leidingen.
Watermeter blijft lopen.
Klusadvies: Watermeter blijft lopen. Gerelateerde onderwerpen Reacties Laatste Bericht. Watermeter blijft doorlopen. 11 Oktober 2006, 1329.: Geberit 100 up blijft lopen. 10 Mei 2016, 2325.: Inbouwtoilet blijft lopen. 13 Juli 2015, 1006.: Inbouwspoelreservoir: water blijft lopen. 12 December 2009, 1624.: WC stortbak blijft door lopen.
hoofdkraan dicht. maar watermeter loopt. Ecobouwers.be.
loopt er geen leiding naar buiten of naar een garage. Deze zijn dubbel risico qua lekken, wegens niet onmiddellijk detecteerbaar. Ik zou in ieder geval de watermaatschappij eens contacteren, misschien komen zij voor een zacht prijsje eens kijkenhebben, soms detectietoestellen om de vochtigheid van de ondergrond /muren te meten, waardoor je kan vermoeden waar het lek zou zitten. specifieke prive-firma's' voor lekdetectie zijn direct nogal duur, hé. zeker de hoofdkraan laten checken door maatschappij, moet in principe 100% afsluiten. Bij nader inzien blijkt er. Bij nader inzien blijkt er geen verlies van 3 à 4 liter te zijn maar van 300 à 400 ml water per dag. Ik had de meter verkeerd geïnterpreteerd. Een mens leert elke dag bij hé. Maar mijn probleem blijft toch bestaan. Ik ga voor de 0 ml! Kan je net na de watermeter.
Wat doe ik bij lekkage? Waternet. WaterNet. WaterNet. WaterNet.
Zo weet u zeker dat u of uw apparaten geen water verbruiken. Laat de hoofdkraan open staan. Kijk een minuut lang naar het rode driehoekje op de watermeter. Draait het rode driehoekje? Dan stroomt er toch water door de watermeter.
Watermeter geeft erg hoog verbruik Kassa.
Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door panter22 4 jul. 2017 om 1939.: 957 Antwoorden / Vragen. Je hebt een probleem. Dat zul je op een of andere manier zelf moeten oplossen. Je kunt hier mensen wel uitmaken voor onnozelaar, maar je kunt beter iets met de adviezen doen. Met schelden krijg je het verbruik niet omlaag. Dus je moet aan de bak. Kijken naar het wieltje op de meter, loopt die niet als als er geen water gebruikt wordt. Dan is er geen lek. Waarschijnlijk heeft de loodgieter dat ook gedaan. Heb je er op de neus bij gestaan? De watermeter is goed en er is geen lek.
Ik denk dat ik een lekkage heb. Wat nu?
Loopt uw watermeter toch door? Dan is er sprake van een lekkage in uw binnenleidingen. In dat geval adviseren wij u contact op te nemen met uw installateur om de lekkage te repareren. Staat uw watermeter stil? Dan is een lekkage uitgesloten.

Contacteer ons