Zoeken naar domoticz watermeter

domoticz watermeter
Watermeter monitoring met magneetsensor Duurzame Energie Domotica GoT.
Posthistorie 3.778 berichten. Sinds vandaag heb ik de watermeter voorzien van een sensor en deze setup lijkt te werken. Ik moet alleen de software op de NodeMCU nog aanpassen want hij stuurt nu elke 5 minuten de huidige tellerstand, maar bij een powerfail staat deze weer op 0. Domoticz telt de update van elke 5 minuten op en gaat daardoor de mist in met de telling.
Raspberry PI 433Mhz Transmitter Eneco Community. Icon/Inloggen. Icon/Inloggen. Icon/Inloggen. YouTube-icon-dark.
Ik probeer me altijd eerst op en top in te lezen. Er is nog een nieuw iets bijgekomen, ga proberen mij Sensus 620 watermeter ook uit telezen met Domoticz. Gisteren wel even het schakelprogramma in Domoticz gemaakt van Toon. Mocht Toon nu schakelen van programma krijg ik daar netjes een notificatie van.
How to monitor Water, Gas and Electricity consumption with Rfxcom.
The sensor can measure a pulse every time the digit six comes around. The connector needs to be connected to the RFXpulse module in the RFXmeter below. This cable can be connected directly without any sensor on the pulse contact of the Watermeter.
Secure Z-wave water meter.
Specificaties Bundels Beoordelen. Compatible met HC2 Onbekend. Compatible met HC Lite Onbekend. Compatible met Homey Onbekend. Compatible met Vera Lite/3/Edge Onbekend. Compatible met Zipabox Onbekend. Compatible met Zipatile Onbekend. Compatible met Tahoma Onbekend. Compatible met Domoticz Onbekend. Compatible met Homeseer Onbekend.
Watermeter lezen met raspberry en Inductieve NPN sensor Domoticz.
I didn't' use an NPN. The water meter in our new house had a standard pulse contact so I used that one. To counteract the error I just adjust the offset of the watermeter once in a while in Domoticz.

Installatie: haal het folie van de sensor af en positioneer de PR6 op de watermeter zodat de sensor precies op de wijzerplaat van de watermeter valt. De sensor klikt op zijn plaats. Gebruik de 2 meegeleverde locking pins om de sensor vast te zetten.
www.mannema.nl.
Nu het licht aan laten gaan als er beweging is. Aanmaken kan in Domoticz onder instellingen, meer opties, gebeurtenissen. Het waterverbruik bijhouden met een infrarood lijnzoeker. Plaats de infrarood sensor vlak boven de watermeter zodanig dat de sensor het maantje" kan volgen.
Collecting data from watermeter sensus Domoticz.
Software: Ubuntu 16.04, Domoticz v3.5468, WiringPi, rc-switch. Posts: 40 Joined: Friday 14 March 2014 1715: Target OS: Raspberry Pi Domoticz version: 2.2760 Contact.: Send private message. Re: Collecting data from watermeter sensus. Post by bierlaagh Thursday 21 January 2016 1423.:
Domoticz ZeelandNet Forum.
Even kijken of ik het begrijp: dus als ik dat slimme dingetje om de waterleiding net achter mijn watermeter klem, heb ik een slimme watermeter die het hele verbruik meet alleen de douche is natuurlijk ook ok, maar als je dan toch bezig bent?

Contacteer ons