Zoeken naar watermeter nummer

watermeter nummer
Veelgestelde vragen Waterbedrijf Vitens.
Label for icon. Zoek antwoord op uw vragen over aansluitingen. Label for icon. Tips en advies. Kijk hier voor handige tips! Label for icon. Kijk hier voor antwoorden op uw vragen over het vervangen van uw watermeter. Label for icon.
Stand van uw watermeter doorgeven? Zo komt het goed! Oasen.nl.
Meterstand doorgeven Alles over water van de kraan.
De watermeter kan zich op verschillende plaatsen in huis bevinden. De meest voorkomende zijn: een meterkast, de garage of kelder of een meterput. Watermeter en watermeterstand in beeld. Dit is het nummer van de watermeter. Dat moet je niet opschrijven.
Hoe ziet de watermeter er uit? PWN. puurwaterennatuur.
Hoe ziet de watermeter er uit? Optie 1: Blauwe, ronde watermeter, zonder draaibare kop. Optie 2: Goudkleurige watermeter met een ronde, draaibare kop. Optie 3: Goudkleurige langwerpige watermeter zonder draaibare kop. Optie 4: Zwarte watermeter met een ronde witte draaibare kop.
Typen watermeters Waterbedrijf Vitens.
Type 4: Bolvormige, koperkleurige watermeter. Het meternummer vindt u boven het glaswerk. U geeft alleen de zwarte cijfers op het witte telwerk door. De stand bestaat uit maximaal vier cijfers. Waarschijnlijk ziet uw watermeter eruit als een van deze watermeters.:
Watermeter.
E geeft de decaliters aan 10 liter. F geeft de hectoliters aan 100 liter. Een betrouwbare watermeter. Omdat we zeker willen weten dat de watermeter altijd de juiste stand aangeeft, plaatst WML om de acht à tien jaar een nieuwe watermeter.
Uw watermeter Oasen.nl.
Meterstand Waterbedrijf Vitens.
Afhankelijk van uw woning, kunt u de watermeter ook op een van de volgende plekken vinden.: In een put achter de voordeur. Onder een kruipluik. In een kelder. In een meterput in de tuin. In de toiletruimte/ badkamer. In de centrale ruimte. Dit is vaak het geval wanneer u in een flat woont. U hoeft alleen de zwarte cijfers door te geven. Kijk voor de verschillende type watermeters van Vitens op: Typen watermeters. Woont u in Arnhem, Duiven of Utrecht? Dan heeft u mogelijk ook een warm-tapwatermeter. In dit geval geeft u zowel de meterstand van het koudewater als van uw tapwatermeter aan Vitens door. Hoe kan ik mijn meterstand doorgeven? U kunt de meterstand op de volgende wijze doorgegeven.: Via het gratis telefoonnummer 0800 9198, houd hierbij uw registratienummer bij de hand. Via de door u ontvangen e-mail, klik op de link in de e-mail en vul uw meterstand in. Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Via onze website: Meterstand doorgeven. Als u uw registratienummer kwijt bent, hoeft u geen nieuw nummer aan te vragen om uw meterstand door te kunnen geven.
Jaarlijkse meterstand doorgeven.
Geef dan uw eindstand door via onze klantenservice. Hoe ziet mijn watermeter eruit? Als u het klepje op het ronde doosje opent, ziet u 5 cijfers op zwarte vlakken en 3 cijfers op rode vlakken. Sommige watermeters hebben 4 cijfers op zwarte vlakken.

Contacteer ons