Zoeken naar oude watermeter

oude watermeter
Mijn watermeter is dit jaar vervangen. Moet ik de meterstand van mijn oude watermeter ook doorgeven?
De eindstand van uw oude watermeter is bij ons bekend. De beginstand van uw nieuwe watermeter is altijd 0 m. Op uw jaarafrekening tellen wij het verbruik van uw oude watermeter en uw nieuwe watermeter bij elkaar op. Klik hier om uw watermeterstand aan ons door te geven.
Typen watermeters Waterbedrijf Vitens.
Type 4: Bolvormige, koperkleurige watermeter. Het meternummer vindt u boven het glaswerk. U geeft alleen de zwarte cijfers op het witte telwerk door. De stand bestaat uit maximaal vier cijfers. Waarschijnlijk ziet uw watermeter eruit als een van deze watermeters.:
Watermeter DNWG.
DNWG Infra geeft klanten in diverse branches een full service dienstverlening op het gebied van elektriciteit, gas, water en data. Home Water Watermeter. Heeft u nog een oude watermeter? Dan kan het zo zijn dat u hierover binnenkort een brief van DNWG ontvangt over het vervangen van de oude watermeter.
Heel HOOG verbruik na plaatsen Nieuwe Watermeter VITENS Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Die heeft een nieuwe nieuwe watermeter geplaatst en ijken van de oude nieuwe heb ik toch echt geweigerd, dat doen ze zelf maar op 27 augustus. Een paar weken later voicemailbericht van vitens dat ze een nieuwe watermeter willen komen plaatsen.
Vind watermeter op Marktplaats.nl.
Nu tijdelijk: gardena watermeter van 2295, voor slechts 1895, excl. Gratis verzending vanaf 20. Nieuwe Itron Woltex watermeter DN65 artnr70990. Nieuwe itron woltrex watermeter dn65 artikelnummer 70990 prijs 59500, incl btw afgehaald in dronten faktuur op naam mogelijk klasse watermeter serie woltex kaliber/doorlaat dn65 aansluitmaat dn65 nom.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Heeft u nog een oude watermeter? Dan krijgt u misschien wel Het Nieuwsblad.
Drinkwaterbedrijf De Watergroep heeft de voorbije maanden de terugbetaling goedgekeurd van een decennia oude waarborg voor de watermeter van zowat 800 klanten. Wie nog een kwitantie heeft van de waarborg, die gold tussen 1950 en 1993, kan zijn 100 of 200 Belgische frank omgerekend 248, euro of 496, euro nog terugkrijgen.
Vind watermeter in Doe-het-zelf en Verbouw op Marktplaats.nl.
Itron Woltex watermeter DN125 70993. Nieuwe itron woltex watermeter dn125 70993 prijs 85000, incl btw, ex verzending 1325, faktuur op naam mogelijk itron woltex m watermeter, aansluitmaat dn125 hxb 290x250mm kaliber/doorlaat dn125 uitvoering aansluiting flens nom. Meetvermogen per uur 100m max.
Wat te doen met oude gas en watermeter Duurzame Energie Domotica GoT.
Ik wil ook geen slimme stroom meter, de oude werkt prima en kan na de zomer mooi beginnen met achteruit draaien. Alleen een slimme gasmeter laten plaatsen is geen optie, zoals hierboven aangegeven. Wat ik wil is een gasmeter en een watermeter welke uit te lezen zijn met de youlessen die ik nog in de kast heb liggen.

Contacteer ons