Zoeken naar evides watermeter

evides watermeter
Meterstand doorgeven Evides Waterbedrijf.
Label for icon Foto watermeter. Stuur een foto van de watermeter, het is belangrijk dat het meternummer en de meterstand goed zichtbaar zijn. Geen bestand gekozen. De bijlage is te groot of heeft een verkeerd formaat. Kies een ander bestand.
Evides Waterbedrijf Evides Waterbedrijf.
Wij raden u aan om uw buitenkranen af te sluiten, af te tappen én de watermeter te isoleren. Het liefst nog voor de vorstperiode begint. Zo voorkomt u bevriezing en daarmee lekkages, overlast en hoge kosten. 20 januari 2018. Hogere waterdruk in Den Hoorn en Wateringseveld. Eind 2017 is een koppeling gemaakt tussen de drinkwaternetten van Evides Waterbedrijf en Dunea om de druk in h.
Wateraansluiting aanvragen Evides Waterbedrijf.
Van Delta naar Evides. U heeft ongeldige karakters ingevoerd % of Vul een geldig e-mailadres in. U heeft ongeldige karakters ingevoerd %, of Uw wachtwoord is niet juist. Waar bent u naar op zoek? Wanneer u naar een andere woning of een ander bedrijfspand gaat verhuizen, is er meestal al een wateraansluiting aanwezig.
Tarieven Evides Waterbedrijf.
Dit geldt ook als er op dat adres geen aparte aansluiting en/of watermeter is geplaatst. Het variabele deel is gebaseerd op de hoeveelheid drinkwater die u hebt verbruikt. De drinkwatertarieven 2018 gelden voor het gehele leveringsgebied van Evides. De tarieven zijn exclusief BTW.
Condens op de watermeter of leiding Evides Waterbedrijf.
De leidingen in uw huis zijn geen eigendom van Evides. Lekkage aan de watermeter. Wanneer het een lekkage aan de watermeter betreft kunt u bellen met 0900 0787. Een monteur van Evides komt de watermeter repareren of vervangen. Condens door temperatuurverschillen.
Veelgestelde vragen over watermeter en aansluiting Evides Waterbedrijf.
Ik heb in het verleden een watermeter gekregen, maar wil die eigenlijk niet. Kan Evides de watermeter weghalen en weer ongemeten tarief in rekening brengen of een centrale watermeter plaatsen? Nee, dat is niet mogelijk. Uiteindelijk krijgt iedereen een watermeter.
Doe de lek-check Evides Waterbedrijf.
Kijk op uw watermeter. Als de radertjes op uw watermeter stil staan, heeft u geen lekkage. Draaien de radertjes toch als u alles dicht heeft staan? Dan heeft u een lekkage in uw binneninstallatie. Neem in dat geval contact op met uw installateur, loodgieter of bij huurwoningen de woningeigenaar. De leidingen in uw huis zijn geen eigendom van Evides.
200.000 watermeters verwisselen voor Evides Waterbedrijf Heijmans N.V.
De nieuwe overeenkomst gaat in per 1 januari 2015 en omvat het verwisselen van 200.000 watermeters, zon 40.000 meterwisselingen per jaar. Naast het verwisselen van huishoudelijke watermeters verzorgt Heijmans kleinschalig herstelwerk voor Evides, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een hoofdkraan, stopkraan en het plaatsen van een watermeterbeugel.
Veelgestelde vragen Evides Waterbedrijf.
Van Delta naar Evides. U heeft ongeldige karakters ingevoerd % of Vul een geldig e-mailadres in. U heeft ongeldige karakters ingevoerd %, of Uw wachtwoord is niet juist. Waar bent u naar op zoek? Veel van onze klanten hebben vragen over. Watermeter en aansluiting. Zoek antwoord op uw vragen over watermeter en aansluiting.
Service Evides Waterbedrijf.
U kunt de Klantenservice van Evides bereiken via 0900 0787. Voor dit informatienummer betaalt u uw gewone belkosten. Dit staat gelijk aan het bedrag dat voorheen bekend stond als lokaal tarief en de kosten die uw telefoonprovider in rekening brengt, bijvoorbeeld voor mobiel bellen. Hoe kan ik mijn meterstand doorgeven? Noteer de meterstand van uw watermeter.

Contacteer ons