Meer resultaten voor watermeter pulsuitgang

watermeter pulsuitgang
Watermeter monitoring met magneetsensor Duurzame Energie Domotica GoT.
Met een inductive" sensor" van een eurootje of 8 kan het dus prima, zie reacties van Keptenkurk. Is nog precies jouw type watermeter ook Een TCRT5000 / CNY70 optische sensor gericht op dat spiegeltje heb ik ook wel eens gezien.
Water meter met puls uitgang Flukso.
Je weet niet wat voor spanning erop zit en de polariteit van de aansluitingen. Je zou er wel een elektronische schakeling kunnen tussenbouwen waarbij je aan de ingang de pulsuitgang van je watermeter aansluit en aan 2 uitgangen een opto-coupler.
XSG-20 Watermeter 2-Wire.
XSG-20 Watermeter met pulsuitgang. De mechanische watermeters van het type XSG meten waterverbruik koud water/warm water in residentiële omgevingen. Deze meters zijn alle voorzien van een puls uitgang zodat verbruiken kunnen worden gelogd. Beschikbaar in verschillende afmetingen: DN 15, DN20, DN25DN32, DN40 en DN50.
Honeywell Elster Watermeters.
Als watermeter producent heeft Elster al jaren ervaring in het adviseren van meetsystemen. Voor nagenoeg elke toepassing hebben wij een oplossing. Naast de verschillen in meetprincipes, vleugelrad, volume, ultrasoon, magnetisch inductief, kunnen wij u ook meters leveren in de meest uiteenlopende maten.
Watermeters Revaho.
RRL-88 Universele display. De RRL-88 wordt gebruikt voor het op afstand aflezen van pulsen van alle ARAD-watermeters met een pulsuitgang EV. De SF meststofmeter is een literteller voor verdunde meststoffen en chemische oplossingen. De Dishnon KD is een meter voor verdunde meststoffen die een pulssignaal geeft droog contact, EV voor het registreren en aansturen van bemestingssystemen. De Arad Ginon is een watermeter en afsluiter in één.
Pulsteller.
Je verbindt de module met de pulsuitgang van een gas, water of elektriciteitsmeter. Per installatie kun je maximaal één gas en één watermeter aansluiten. De schaalfactor van de pulsen bv. 1 puls 10 liter en het type meter gas, water of elektriciteit stel je in via de programmeersoftware.
Ontdek de fabrikant Pulsuitgang Watermeter van hoge kwaliteit voor Pulsuitgang Watermeter bij Alibaba.com.
Zoeken Advanced Search. Concurrerende producten pulsuitgang watermeter door leveranciers pulsuitgang watermeter en fabrikanten pulsuitgang watermeter worden hieronder vermeld, u kunt bladeren en het gewenste product selecteren. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten pulsuitgang watermeter bij watermeter, amr watermeter, slimme watermeter uw keuze.

Om hier een watermeter op aan te sluiten, is het belangrijk dat deze is voorzien van een module die als pulsuitgang functioneert. Op veel moderne watermeters is de mogelijkheid om een pulssensor aan te sluiten, al aanwezig. Hiervoor is het in de meeste gevallen wel nodig om deze module los aan te schaffen, waarna die met de EnergyLink verbonden kan worden. Welke watermeter heb ik?
Watermeters.
Watermeter met droogtelwerk. Materiaal huis messing. 1/2" en 3/4" incl. Geschikt voor koud water tot 30C. Uitvoering met puls uitgang. Warm water versie tot 90C. Datablad model USC. WATERMETER TYPE USF/USC. WATERMETER TYPE IARF. Datablad model IARF. Watermeter met droogtelwerk.

Contacteer ons