Op zoek naar watermeter capaciteit qn?

watermeter capaciteit qn
KW / KLU / Qn-waarde op watermeter forum.fok.nl.
registreer om deze reclame te verbergen. Ik heb een watermeter in mijn huis, waar op staat.: Qn 35, m3/h. Volgens mij betekent dit dat ik een aansluiting heb met 35, kuub per uur capaciteit. Het waterbedrijf stelt echter dat mijn aansluiting 6 kuub per uur is, en dat de Qn-waarde van 35, daar een aanduiding voor is.
Verwisselen watermeter.
Het is overigens mogelijk dat uw huidige watermeter een grotere capaciteit heeft, te weten 25, m 3 /uur. Bedrijven die een grotere capaciteit nodig hebben, bijvoorbeeld voor brandslanghaspels, kunnen dit bij het maken van de afspraak aangeven. Via het berekeningsprogramma kan worden berekend welke capaciteit nodig is.
Nieuwe Europese typeaanduiding watermeters heet Q3 Oasen.nl.
Aansluiting aanvragen.
het leveren en plaatsen van de watermeter. Bekijk ook onze Aansluitvoorwaarden drinkwater en voorschriften voor plaatsing watermeter. Wij hanteren de tarieven die op het moment van de uitvoering van de werkzaamheden gelden. Bekijk hier onze Tarievenregeling 2018 en onze Tarievenregeling 2017.
Watermeter QN3.5 40 5/4 Buitendraad 71489 Warmteservice.
Direct af te halen in 1 vestiging, of na 1 tot 3 werkdagen af te halen in alle vestigingen Bekijk voorraad dichtsbijzijnde vestiging. Voor 2359: besteld, vrijdag gratis thuisbezorgd. Voeg toe aan vergelijking Voeg toe aan favorieten. De beschrijving van Watermeter QN3.5 40 5/4 Buitendraad artikelnummer fabrikant 71489. Capaciteit 35, m/h, maximaal 7 m/h.
Capaciteit van de aansluiting Dunea Duin Water.
Ons leidingnet en de watermeter moeten geschikt zijn om bij de watermeter voldoende water en druk te kunnen leveren. Bij Dunea heeft 96% van de klanten een aansluiting die 1500 liter per uur kan doorlaten. 3% heeft een capaciteit nodig van 2500 liter per uur of groter, bedrijven of grote woonhuizen.
Aansluitwaarde van de watermeter.
Aangezien een watermeter maar een korte tijd met de maximale hoeveelheid belast mag worden, wordt er normaal gesproken gebruik gemaakt van de 50% regeling. Dit is dan de volumestroom waarmee de watermeter langdurig belast mag worden, de nominale volumestroom. De nominale volumestroom watermeters zijn er dus in de volgende waarden.: Qn 15, Qn 25, Qn 35, Qn 5 Qn 10 de helft van het lijstje van hierboven.

Contacteer ons